Steknite i do 30 poena pre samog takmičenja

Timovima u takmičenju mogu pomoći najverniji navijači u osvajanju nagrade,
a ocenjuje se i vizuelni identitet ekipe.

Brainfinity takmičenje koje je održano 2019. godine izazvalo je veliko interesovanje javnosti, a zadaci, rešenja, konsultacije, sugestije i predlozi masovno su se delili preko društvenih mreža.

Zbog ovolikog interesovanja učenika, roditelja i nastavnika na društvenim mrežama na prethodnom takmičenju, od ove godine uvedene su novine.

Finalistima Brainfinity takmičenja odsad mogu da pomognu i virtuelni prijatelji, a njihova kreativnost će se posebno ceniti. Evo i kako.

Finalisti, šerujte svoje timove na Fejsbuku i lajkujte ih na Instagramu

Najbolji dobijaju do čak 20 poena u finalu.

Da, dobro ste pročitali.

Nakon izazova, svaka ekipa koja uđe u finale imaće svoje predstavljanje na zvaničnim Fejsbuk i Instagram stranicama Brainfinity takmičenja.

Najbolja ekipa sa glasanja na društvenim mrežama biće ona koja u zbiru ima najviše šerova sa Fejsbuka i lajkova sa Instagrama.

Lajkujte zvanične stranice Brainfinity takmičenja i pratite svoju ekipu:

Tako će vaša porodica, prijatelji, školski saborci i svi koje poznajete, a imaju profile na Fejsbuku i Instagramu, moći da doprinesu vašem plasmanu u takmičenju, jer će se njihovi lajkovi i šerovi uzimati u obzir.

Nakon završetka finalnog takmičenja, tačno u 13:30 časova, žiri će napraviti presek i ekipama sa najviše glasova na ovim društvenim mrežama dodeljivati do 20 bodova u zavisnosti od broja šerova i lajkova. To znači da neće samo jedna ekipa dobiti sve bodove, već će više ekipa moći da dobije određene bodove preko društvenih mreža.

Angažujte na vreme svoje prijatelje

Računaju se samo lajkovi i šerovi na objavi vaše ekipe na zvaničnim stranicama takmičenja.

Između izazova i finala je mesec dana, a u tom periodu će svaka ekipa finalista imati posebnu personalizovanu objavu na zvaničnim Fejsbuk i Instagram profilima takmičenja. Žiri će samo te objave gledati u finalu kada bude dodeljivao dodatne poene.

Kako ćete prepoznati objave koje se ocenjuju?

Svaka od tih objava će na slici imati naznačeno „GLASANJE Brainfinity 2020”, a u opisu će jasno biti naglašeno da je to objava koju će žiri razmatrati u glasanju, tako da ćete lako moći da je razlikujete od drugih objava.

Glasanje

Logo i ime ekipe mogu vam doneti do 10 poena

Ovi poeni su priznati i u izazovu i u finalu.
Brainfinity 2020 je takmičenje koje prepoznaje sve kvalitete učenika, pa će se tako ocenjivati i logo i ime koje ekipa bude imala.

Marketing tim takmičenja će ekipe koje budu imale najoriginalnije logoe i nazive nagraditi sa do 10 poena, koji će im biti uračunati prilikom obe faze takmičenja – i prilikom izazova i prilikom finala. Na taj način će više ekipa dobiti određeni broj poena koji zaslužuje, prema oceni marketing tima.

Zato iskoristite sve što vam stoji na raspolaganju da napravite što inventivnija rešenja i stvorite imidž koji će vam pomoći u samom takmičenju.

Spremite se za fer-plej!

Neka najbolji pobede.