Svi zainteresovani učenici, nastavnici i roditelji koji budu želeli da vide kako izgleda Brainfinity 2020 finale moći će da prate live stream prezentacija, u kojima će ekipe izlagati rešenja do kojih su došle radeći zadatke u finalu. Svi live streamovi biće emitovani na našem sajtu 6. juna 2020, od 15:00 do 16:00 časova.

Bliži nam se Brainfinity 2020 finale, koje je zakazano za subotu, 6. jun 2020. U finale je prošlo ukupno 56 ekipa, od čega su se 52 ekipe za svoje mesto izborile u Brainfinity izazovu, koji je održan onlajn 14. marta, dok su se još četiri ekipe plasirale kroz Brainfinity projekat.

Ovogodišnje Brainfinity finale održaće se u subotu, 6. juna, a zbog proširene kvote finalista ono će se realizovati na dve lokacije.

Zadatak „Vreme je novac” nalazi se na pet stranica. Imate vremena da ga rešite do 11. maja. Srećno!

Rešite novi projekat „Verovali ili ne”, u kome vežbamo verovatnoću. Zadatak je na četiri stranice. Srećno!

Obaveštavamo vas da je Brainfinity 2020 finale odloženo usled trenutne situacije prouzrokovane pandemijom koronavirusa.

Napomena: Obratite pažnju na broj stranica koje ima ovaj zadatak. Ceo zadatak se ne nalazi samo na prvoj stranici, već na četiri stranice.

U nastavku je prvi Braifninity projekat. Srećno u rešavanju.

Finalisti, verujemo da se sami pripremate za veliko Brainfinity 2020 finale. Da biste bili što spremniji, odlučili smo da vam pomognemo.

U subotu, 14. marta, održana je prva faza takmičenja Brainfinity 2020 – Brainfinity izazov, na kom su 333 ekipe rešavale logičke zadatke u borbi za prolaz u finale.

U nastavku je spisak ekipa koje su prošle u Brainfinity 2020 finale.

STIŽU PRVI POENI PRE TAKMIČENJA: Top 30 najboljih logoa na takmičenju Brainfinity 2020 Brainfinity je takmičenje koje neguje otvoreno razmišljanje učenika, timski duh, želju za neprestanim učenjem, ali i maštovitost, inovativnost i kreativnost. Zbog toga se na Brainfinity takmičenju boduje i vizuelni identitet ekipe – njen logo i ime. U nastavku izdvajamo 30 ekipa koje…